Nieuwe website voor elk van onze acht zalen

Dinsdag 21 september werd gelijktijdig voor elk van onze zalen een nieuwe website gelanceerd. De informatiestructuur werd grondig herwerkt zodat bezoekers sneller een antwoord op hun vragen krijgen.

Het is voortaan ook mogelijk om op elke website rechtstreeks tickets te bestellen. Op de vorige zalenwebsites werden ticketkopers nog doorgestuurd naar de website van onze ticketingpartner.

De topnavigatie werd in vergelijking met de vorige websites beperkt en focust meer op de (zoek)intenties van de gebruiker. De kalender blijft daarbij vanzelfsprekend centraal staan. Nieuw is dat gebruikers nu over meer filtermogelijkheden beschikken.

Heb je vragen of merk je fouten op? Neem contact op met Andries Schotte.

Meer nieuws

be•at faciliteert elk jaar meer dan 600 concerten, shows en voorstellingen in haar 5 arena’s en 3 theaters in België. Je kan het zo gek niet bedenken of het past in onze zalen: productpresentatie, congressen, persconferenties, bedrijfsfeesten, teambuildings, vakbeurzen, publieksbeurzen, concerten en party’s. Dankzij onze onbeperkte mogelijkheden kunnen we vlot alle mogelijke events faciliteren in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.

© Alle rechten voorbehouden – be•at, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem (Antwerpen)