Be•at schrijft een nieuw online hoofdstuk

Het nieuwe seizoen start met goed – en tegelijk spannend – nieuws! Deze week kregen onze zalenwebsites namelijk een make-over. Ook werd be•at Tickets gelanceerd.

Meer inspiratie, meer gebruiksgemak

De voorbije zomermaanden werd achter de schermen en in alle luwte gewerkt aan een aantal vernieuwingen op de zalenwebsites.

Nieuw op de homepagina zijn onder meer de stories die bezoekers moeten inspireren een volgende concert- of theaterbezoek te plannen. Ook de kalender zit in een nieuw jasje. De belangrijkste aanpassing is dat de filters voortaan in de url worden opgenomen waardoor het makkelijker is om bepaalde selecties te delen.

Op de evenementenpagina wordt bovenaan het artwork opnieuw in zijn volle glorie getoond en krijgt de rechtstreekse link naar de ticketverkoop een prominente rol. Tot slot. De nieuwsartikels die vroeger per zaal werden gepubliceerd, worden vanaf maandag gebundeld op één pagina. Hierdoor wordt het bereik meteen een flink stuk groter.

Be•at Tickets voor het eerst online!

De ticketingactiviteiten van be•at, die zijn samengebracht onder de vlag be•at Tickets, krijgen een gloednieuwe website. Bezoekers vinden er naast de uitgebreide kalender met een overzicht van alle evenementen in onze arena’s en theaters ook alle informatie over het gebruik van hun ticket(s) terug. Naast de servicegerichte aanpak zet de website vanzelfsprekend ook sterk in op ticketverkoop.

Meer nieuws

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

be•at faciliteert elk jaar meer dan 600 concerten, shows en voorstellingen in haar 5 arena’s en 3 theaters in België. Je kan het zo gek niet bedenken of het past in onze zalen: productpresentatie, congressen, persconferenties, bedrijfsfeesten, teambuildings, vakbeurzen, publieksbeurzen, concerten en party’s. Dankzij onze onbeperkte mogelijkheden kunnen we vlot alle mogelijke events faciliteren in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.

© Alle rechten voorbehouden – be•at, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem (Antwerpen)